Rotatiesysteem

Spelregels
Het is de bedoeling om telkens max. 20 minuten te spelen, waarna iedereen het veld verlaat en zich op een ander veld aanbiedt.Dit systeem biedt iedereen de gelegenheid om met (of tegen) iedereen te spelen, en geeft u ook de gelegenheid om op eender welk moment van de avond in te pikken. U zal dus nooit langer dan 20 minuten moeten wachten alvorens te kunnen spelen.Dit heeft tevens als voordeel dat je tegen spelers van verschillend niveau kan spelen, waardoor iedereen zal bijleren, wat uiteraard de wedstrijden steeds spannender zal maken maar nog belangrijker er zal voor zorgen dat er een aangenamesfeer is, waar iedereen elkaar leert kennen en steeds afwisselende wedstrijden speelt.

Praktisch
Iedereen krijgt een persoonlijke fiche. Bij aanvang van de badminton kan je deze fiche op een willekeurig veld plaatsen.De wedstrijden starten stipt elke 20 minuten (20:10 – 20:30, 20:30 – 20:50, 20:50 – 21:10, 21:10 – 21:30). Bij aanvang van elke wedstrijd worden alle fiches verwijderd van de speelvelden en ga je naar jouw gekozen veld. Ook al is je wedstrijd nog niet volledig gedaan, gelieve wel van het veld te gaan zodat het systeem vlot kan verlopen.Indien je later binnenkomt dan 20:00u kan je jouw fiche op een vrij veld plaatsen en al inkloppen indien er een veld vrij is.Van zodra de 20 minuten voorbij zijn kan je jouw fiche terug plaatsen op de velden die nog vrij zijn.

Opmerking
Dit spelconcept wordt momenteel op dinsdag en donderdag van 20 tot 21u30 toegepast. Op zondag is er voorlopig voldoende capaciteit en kan men vrij spelen